شیره خرما، از جوشاندن خرمای رسیده و خالص تهیه میشود. این عصاره شیرین و مغذی، منبعی غنی از انرژی، مواد معدنی و ویتامینهاست و در سفرهی سنتی ایرانی جایگاه ویژهای دارد. در ادامه خصوصیات شیره خرما را بررسی می کنیم :
ویژگیهای حسی و ظاهری
طعم: شیرین، کمی کاراملی و گرم
رنگ: قهوهای تیره تا مشکی براق
بافت: غلیظ، چسبناک و روان
عطر: رایحهی دلنشین و قوی خرمای پختهشده
ارزش غذایی و خواص سلامتمحور
سرشار از پتاسیم، آهن، منیزیم و کلسیم
مفید برای رفع ضعف و بیحالی
کمک به تقویت سیستم گوارش و ایمنی بدن
مناسب برای دوران نقاهت و افزایش انرژی روزانه
مزایای مصرف
مصرف بههمراه ارده یا شیر، یک صبحانه مقوی و سالم
شیرینکنندهی طبیعی برای تهیه حلوا، کیک و میانوعدهها
جایگزین طبیعی و بیضرر برای قندهای صنعتی
نکات مهم
افراد دارای قند خون بالا، با احتیاط مصرف کنند
بهتر است از شیرههای خالص بدون شکر افزوده استفاده شود




نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.