ترشی آلبالو یکی از خوشطعمترین ترشیهای سنتی است که با استفاده از آلبالوی تازه، نمک و سرکه تهیه میشود. طعم ترش طبیعی آلبالو در ترکیب با سرکه، آن را به یک چاشنی خاص و اشتهاآور تبدیل کرده است. در ادامه به مهم ترین خصوصیات ترسی آلبالو اشاره میکنم :
ویژگیهای حسی و ظاهری
طعم: ترش و تند با مزه طبیعی آلبالو
رنگ: قرمز تیره شفاف، جذاب و طبیعی
بافت: آلبالوها کمی نرم و آبدار با دانه درون میوه
عطر: رایحه خوشطعم آلبالو با تندی ملایم سرکه
ارزش غذایی و خواص سلامتمحور
سرشار از آنتیاکسیدانها مانند آنتوسیانین
حاوی ویتامین C و ترکیبات ضدالتهابی
کمک به کاهش فشار و چربی خون
مفید برای گوارش به دلیل حضور سرکه طبیعی
مزایای مصرف
چاشنی مناسب برای انواع غذاهای سنتی، بهویژه خورشت و برنج
محرک اشتها، مخصوصاً در وعدههای اصلی
مناسب برای سرو در کنار غذاهای گوشتی و سنگین
نکات مهم
به دلیل طبع سرد آلبالو، در صورت مصرف زیاد ممکن است برای افراد با مزاج سرد مناسب نباشد
مصرف زیاد به علت نمک و اسید بالا برای افراد دارای فشارخون بالا باید محدود شود






نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.