ترشی آلبالو

120,000 تومان

 

 

ترشی آلبالو یکی از خوش‌طعم‌ترین ترشی‌های سنتی است که با استفاده از آلبالوی تازه، نمک و سرکه تهیه می‌شود. طعم ترش طبیعی آلبالو در ترکیب با سرکه، آن را به یک چاشنی خاص و اشتها‌آور تبدیل کرده است. در ادامه به مهم ترین خصوصیات ترسی آلبالو اشاره میکنم :

ویژگی‌های حسی و ظاهری

طعم: ترش و تند با مزه طبیعی آلبالو

رنگ: قرمز تیره شفاف، جذاب و طبیعی

بافت: آلبالوها کمی نرم و آبدار با دانه درون میوه

عطر: رایحه خوش‌طعم آلبالو با تندی ملایم سرکه

ارزش غذایی و خواص سلامت‌محور

سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها مانند آنتوسیانین

حاوی ویتامین C و ترکیبات ضدالتهابی

کمک به کاهش فشار و چربی خون

مفید برای گوارش به دلیل حضور سرکه طبیعی

مزایای مصرف

چاشنی مناسب برای انواع غذاهای سنتی، به‌ویژه خورشت و برنج

محرک اشتها، مخصوصاً در وعده‌های اصلی

مناسب برای سرو در کنار غذاهای گوشتی و سنگین

نکات مهم

به دلیل طبع سرد آلبالو، در صورت مصرف زیاد ممکن است برای افراد با مزاج سرد مناسب نباشد

مصرف زیاد به علت نمک و اسید بالا برای افراد دارای فشارخون بالا باید محدود شود

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ترشی آلبالو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *